Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interactie met je patiënt

We zorgen dat je een goede verbinding hebt met je patiënt, zónder dat het je extra tijd kost. Sterker nog, het levert tijd op en leidt tot een beter resultaat.

Je wilt dat het goed gaat met je patiënt, ook als hij niet in de praktijk is

Je geeft goedbedoelde adviezen, maar merkt vaak genoeg dat je patiënt deze niet goed begrijpen of niet goed opvolgen. Er zit een groot gat tussen je behandelingen waar je geen grip hebt op het resultaat. Het is afwachten hoe je patiënt de volgende behandeling binnen komt lopen en of je de resultaten behaalt die je verwacht.

De juist informatie op het juiste moment

Je patiënt weet thuis precies wat hij moet doen om zijn klacht te verbeteren. Als hij vragen heeft moeten deze direct beantwoord kunnen worden zodat zijn herstel niet stagneert. Hij moet beschikking hebben over de juiste informatie op het juiste moment.

Altijd in verbinding

We zorgen dat je een goede verbinding hebt met je patiënt, zónder dat het je extra tijd kost. Sterker nog, het levert tijd op en leidt tot een beter resultaat. Dit doen we door interactie met je patiënt te leggen. We zorgen voor geautomatiseerde adviezen en leggen de communicatie tussen de patiënt en jou als fysiotherapeut. Deze communicatie zetten we slim om in data zodat het je tijd scheelt in je administratie.

Geautomatiseerd advies en communicatie

Op basis van slimme algoritmes en workflows die je zelf kunt instellen krijgt je patiënt het juiste advies op het juiste moment. Daarnaast heeft Verne een gebruiksvriendelijke chatfunctie waarmee je kunt communiceren met je patiënt. Uiteraard kun je instellen wanneer je de berichten wilt ontvangen en wanneer juist niet. Als je even geen tijd hebt, dan worden vragen automatisch beantwoord.

Enkele functionaliteiten waarmee we ‘Altijd in Connectie’ aanpakken

Patiënt monitoring

Chatten met je patiënt

Chatten met je collega