Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het nieuwe EPD platform

Je kunt nu al werken met Chatbot Verne en Verne App. Met deze oplossingen verhoog je de kwaliteit van zorg voor je patiënt. Daarnaast levert het je veel tijd op door de slimme automatiseringen in je administratie.

Verne Health ontwikkelt het nieuwe EPD-platform. Verne is het eerste open source EPD in de fysiotherapie. Hiermee bouwen we een systeem waarmee jij op de toekomst bent voorbereid. Het EPD-platform is meer dan een administratiesysteem. Verne is jouw digitale assistent die interactie met je patiënt heeft en data slim gebruikt om jou te ontzorgen.

Modulaire opbouw

Verne werkt met nieuwe technieken. De architectuur is opgebouwd met een centraal datahuis. Daar koppelen we modules aan die allemaal een eigen datahuisje hebben. Dit heeft voordelen in de ontwikkeling. Zo kunnen we het systeem schaalbaar ontwikkelen. Daarnaast kunnen we modules sneller door ontwikkelen omdat we niet het hele systeem hoeven te vervangen als we functionaliteiten willen toevoegen.

De mijlpalen

Omdat we het goed willen doen gaat Verne voor een schaalbare ontwikkeling. We starten met het opzetten van de interactie met jouw patiënt vanuit het zorgproces. Dit doen we door middel van Chatbot Verne en de Verne App. Chatbot Verne is een triagetool op basis van chatbottechnologie. Met behulp van evidence based algoritmes wijst Verne jouw patiënt de weg op het moment dat zijn klachten ontstaan. De Verne App is een patiëntomgeving waarbij je realtime inzicht hebt in de voortgang van jouw patiënt. De patiënt heeft een handige App en jij een intuïtief platform die inzichten geeft en je dossier administratie automatisch invult. Hiermee voldoe je direct aan alle vereisten op het gebied van dossier administratie.

De overige functies om een je bedrijfsvoering volledig naar het Verne EPD platform over te zetten verwachten we in de zomer 2024 te lanceren. Op dat moment heeft Verne alle functionaliteiten die je als fysiotherapiepraktijk nodig hebt. Je kunt werken vanuit je agenda, je dossier administratie verwerken en je financiële administratie met onder andere declaraties voeren. Het is een compleet systeem die aan alle vereisten voldoet.

Zet deze data in je agenda zodat je direct de voordelen kunt pakken

01 mei 2024

Start gratis met Verne en ontdek zelf de voordelen.

01 oktober 2024

Zeg uiterlijk vóór 01 oktober je overeenkomst bij je huidige EPD leverancier op. Meld je aan bij Verne!

01 januari 2025

Je bent helemaal over naar het Verne EPD platform.
Plan alvast wat leuke activiteiten voor de tijd die je vanaf nu overhoudt voor leuke dingen.

Flexibele aanpak van softwareontwikkeling

Verne werkt Agile in de softwareontwikkeling. Dit betekent dat we snel reageren op veranderingen in eisen en vanuit samenwerking. In plaats van een traditionele, lineaire aanpak, waarbij alle functionaliteiten voor worden gespecificeerd en het hele software systeem in één keer wordt ontwikkeld, benadrukt Agile iteratieve ontwikkeling en snelle, frequente aanpassingen. Dit doen we door middel van feedback. Feedback halen we uit data en door te luisteren. Alles binnen Verne levert data op; zo weten we bijvoorbeeld op welke knoppen wel en niet geklikt worden en hebben we het gebruik in beeld. We werken met feedback tools. Het allerbelangrijkste, we luisteren echt naar de klantwensen. Dit doen we met behulp van een DenkTank van 20 praktijken en patiënten, maar ook in persoonlijke gesprekken. Op deze manier streven we naar regelmatige en consitentie oplevering van nieuwe softwareoplossingen. Het stimuleert een continue leveringsaanpak, waardoor we snel waarde voor jou als fysiotherapeut kunnen toevoegen.

Je kunt al starten

Je kunt nu al werken met Chatbot Verne en Verne App. Met deze oplossingen verhoog je de kwaliteit van zorg voor je patiënt. Daarnaast levert het je veel tijd op door de slimme automatiseringen in je administratie. Je kunt het volledige zorgproces met de Verne App inrichten. Door het slim gebruik van data voldoe je automatisch aan alle vereisten die LDF, SKF, Zorgtopics en de zorgverzekeraars van je vragen. Je hoeft je niet druk te maken over de verplichtingen van het aanleveren van data. Je hebt de interactie met je patiënt opgestart. Zo krijg jij als fysiotherapeut je werkplezier terug en ben je futureproof.