Zoek
Sluit dit zoekvak.

Disclaimer

De website en applicaties (zoals bijvoorbeeld de chatbot) wordt gemaakt door (gespecialiseerde) fysiotherapeuten.

Wij proberen ervoor te zorgen dat de informatie van Verne Health klopt en begrijpelijk is. Om de informatie te maken, gebruiken wij medische richtlijnen voor huisartsen, fysiotherapeuten, medisch specialisten en andere zorgverleners. Daarnaast gebruiken de ontwikkelaars hun expertise om de applicaties samen te stellen.

Uw situatie kan anders zijn dan de situaties zoals beschreven in de teksten in de applicaties of de uitkomsten uit de chatbot. Voor een persoonlijk advies over uw situatie kunt u contact opnemen met uw huisarts. Uw huisarts ​kent u en weet hoe uw gezondheid is.

De informatie die Verne Health geeft is niet bedoeld als vervanging voor contact of een afspraak met uw zorgverlener, huisarts of medisch specialist. Verne Health is niet verantwoordelijk voor uw schade als gevolg van het ​gebruik van de adviezen van Verne Health.

De applicaties zijn van Verne Health B.V. U mag de afbeeldingen, teksten, films, keuzehulpen en andere informatie van de applicaties gebruiken voor uzelf. Delen met derden is niet toegestaan. 

De intellectuele eigendomsrechten en andere rechten op de afbeeldingen, teksten, films, keuzehulpen en andere informatie zijn van Verne Health of van organisaties waarmee Verne Health samenwerkt. Dat betekent dat u ​alles wat wij hebben gemaakt niet op bijvoorbeeld andere websites mag gebruiken. Dit mag alleen als Verne Health zegt dat dit wel mag. Als u teksten, films, keuzehulpen of andere informatie van Verne Health ergens anders ​wilt gebruiken, moet u dit dus altijd eerst vragen aan Verne Health.

Als u op uw website een hyperlink wilt plaatsen naar vernehealth.nl, dan mag dit. U hoeft dit niet te vragen aan Verne Health.