Zoek
Sluit dit zoekvak.

Flexibel en Multimediaal

Door middel van deze moderne technieken heeft Verne de mogelijkheid om te versnellen richting de toekomst.

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Web én App ontwikkeling. Voorheen was er een groot verschil tussen web en app oplossingen, maar moderne technieken bieden nu een sterke mix tussen een website en een native mobiele app (zoals je die kent uit de App Store). Op deze manier kun je op alle apparaten met één oplossing werken. Denk bijvoorbeeld aan je mobiele telefoon, tablet of desktop computer. Hiermee is Verne door zijn flexibiliteit revolutionair in de zorg!

Wat is een Progressive Web App (PWA)?

Een PWA biedt de oplossing voor de beperkingen van web-oplossingen op het gebied van performance, kwaliteit en internetverbinding. Ook zorgt de PWA voor een soepele, native app-achtige ervaring op mobiele apparaten via de webbrowser.

De voordelen van een PWA

Het gebruik van een Progressive Web App (PWA) biedt meerdere voordelen:

1. Functionaliteiten van web én app

Een PWA kan als app en website gebruikt worden. Dit betekent dat de functionaliteiten van de browser én het apparaat waarop de PWA wordt bezocht gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de camera, pushnotificaties of GPS.

2. Geen app installatie

PWA’s zijn via de browser beschikbaar en hoeven dus niet via een app store geïnstalleerd te worden. Dit betekent ook dat je niet afhankelijk bent van de regels van de app store. Patiënten kunnen de PWA door middel van een URL (webadres) direct openen via bijvoorbeeld een SMS bericht, e-mail of WhatsApp bericht. Dit zorgt voor een lagere drempel om de applicatie te gaan gebruiken.

3. Groot bereik

Het bereik van een PWA is groter dan van een native app. De PWA is namelijk via de browser bereikbaar op computers, mobiele telefoons en tablets.

4. Zichtbaar als app icoon

Een PWA kan worden toegevoegd (als app icoon) op het telefoonscherm van de patiënt. Zo heeft de patiënt het idee dat hij een App heeft gedownload, zonder dat hij het hele proces in de App Store heeft hoeven doorlopen.

5. Geen app updates

Een PWA is verbonden met het web. Daarom zijn er geen app updates nodig. Dit zorgt ervoor dat de patiënt (als hij verbonden is met het internet) altijd met de meest up-to-date app aan de slag kan.

6. Sterke performance

Een PWA heeft nauwelijks opslagruimte nodig en gebruikt minder resources dan een native app, terwijl de performance vergelijkbaar (of juist beter) is.

7. Offline gebruik

PWA’s kunnen deels offline gebruikt worden. Dit heeft een positief effect op de gebruikerservaring. Zo hoeven patiënten niet elke keer de volledige app te laden.

8. Goedkoper

Het ontwikkelen van een Progressive Web App is goedkoper dan het ontwikkelen van een native app. Er is minder tijd nodig voor de ontwikkeling. Dit is een belangrijk voordeel voor jou als gebruiker van Verne.

9. Sneller doorontwikkelen

Een PWA geeft een sterke basis voor doorontwikkeling. Met de flexibiliteit van een PWA kun je sneller doorontwikkelen dan met een native app. De ontwikkeling is goedkoper en gaat sneller. Daarnaast hoeft een nieuwe release niet door de App Store beoordeelt te worden. Verne ontwikkelt op die manier snel door het gebruikersgedrag te analyseren en hierop verbeteringen toe te passen.

Verne pakt de versnelling

Door middel van deze moderne technieken heeft Verne de mogelijkheid om te versnellen richting de toekomst. De flexibiliteit en versnelling zal nodig zijn in een veranderende zorgmarkt. Snel schakelen is essentieel om aan alle wensen te kunnen voldoen. Wij doen dit in nauwe samenwerking met onze klanten. Feedback is voor ons essentieel. De toepassing van PWA zorgt ervoor dat we deze feedback ook daadwerkelijk kunnen omzetten in een oplossing die past.