Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meld je direct aan!

Start vrijblijvend een kosteloze 30-dagen trial

Zo werkt Verne

Stap 1
Open een account voor een free trial
Stap 2
Nodig 10 patiënten uit voor de innovatieve zorgoplossing
Stap 3
Ervaar 30 dagen hoe je je patiënten echt kunt ondersteunen.

In verband met de enorme interesse werken we met een vooraanmelding.
We willen iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen in het nieuwe werken.
Meld je direct aan en ervaar 30 dagen gratis de voordelen van Verne!

Aanmelding voor 30 dagen gratis Verne

Tijd voor verbinding

Jouw doel is om mensen zo goed mogelijk te helpen. Verne zorgt ervoor dat je je patiënt ook buiten je behandelingen om ondersteunt zónder dat het je meer tijd kost. Sterker nog, het levert je tijd op! Met de unieke innovatie van Verne gaat de begeleiding van je patiënt naar een next level. Ontdek het zelf. Start jouw gratis trial met de eerste patiënt empowerment tool.

De innovatieve
features van Verne

Zo werkt het

Met behulp van de App krijgt je patiënt 24/7 persoonlijk advies.
De chatbot helpt patiënten met behulp van een aantal vragen bij het monitoren van zijn voortgang. Op basis van de antwoorden krijgt de patiënt inzicht in de voortgang. Inzicht is voor je patiënt een belangrijke factor in het juist omgaan met de klacht of aandoening. Vanuit de monitoring krijgt je patiënt op basis van slimme algoritmes automatisch advies. Daarnaast kan het persoonlijk contact met de patiënt zo nodig geactiveerd worden door middel van een chat. Op deze manier krijgt de patiënt laagdrempelig advies op het juiste niveau. Door slim gebruik van data levert dit voor jou als zorgverlener tijd op en verhoogt de patiëntervaring.

Ga werken met Verne en krijg meer tijd en aandacht voor je patiënt.

De App is binnenkort beschikbaar

Meer tijd voor de patiënt

De patiënt gebruikt de App om zijn voortgang te monitoren en laagdrempelig advies te krijgen. De antwoorden gebruiken we zodat jouw administratie al is ingevuld voordat de patiënt in je behandelkamer zit. Deze tijd kun je dus mooi besteden aan jouw patiënt. Je hoeft niet meer naar je beeld te staren en tussendoor je verslag te typen, maar kunt aandacht geven aan de patiënt. Als de behandeling voorbij is, is je dossier compleet. Zo hou je meer vrije tijd over voor belangrijke zaken, zoals goede communicatie en aandacht aan je patiënt.