Zoek
Sluit dit zoekvak.

De gamechanger
waarmee je als fysiotherapeut
futureproof beweegt

Het eerste Open Source EPD systeem dat jou met je patiënt verbindt.
Op basis van slim gebruik van data en een intuïtieve omgeving, stijgt je zorgwaardering en krijg jij weer plezier in je werk als fysiotherapeut.
Binnenkort beschikbaar! Nieuwsgierig?

Je wordt gek van alle dingen die niks met zorg te maken hebben

Je hebt het vak fysiotherapie gekozen om mensen te helpen bij hun beweegklachten. Ondertussen zit je zelf vast in allerlei handelingen en administratieve taken die niks bijdragen aan jouw kwaliteit van zorg. Je bent soms meer bezig met het invoeren van gegevens in je computer en het voldoen van alle verplichte administratie dan met je patiënt. Je hebt het gevoel dat je lopende band werk aan het doen bent. Je hebt minder werkplezier omdat je niet bezig bent met waar je dit vak voor gekozen hebt: mensen helpen!

Tijd voor verbinding

Je bent fysiotherapeut geworden omdat je mensen wilt helpen. Je wil er zijn voor je patiënten. Verne is geen administratiesysteem, maar een echte digitale assistent om jouw werk als fysiotherapeut makkelijker te maken. Verne zorgt voor de verbinding met jouw patiënt. De data die wordt verzameld gebruiken we slim om jouw administratie automatisch in te vullen. De intuïtieve omgeving werkt zo makkelijk dat zelfs een 7-jarige het zou kunnen gebruiken.

Is dit je dagelijkse praktijk?

  • Je werkt in meerdere systemen
  • Je agenda werkt niet mee en lijkt wel een lopende band schema
  • Intake is tijdrovend
  • Patiënten vullen de vragenlijst niet in.
  • Je kijkt meer naar je computer dan je patiënt.
  • Je bent aan het stoeien met de codes om te declareren
  • Je bent buiten werktijden om je dossiers op orde aan het maken
interactie
altijd in connectie
Communicatie en samenwerken staan voorop. Communicatie tussen je patiënt en jou als zorgverlener, maar ook communicatie met je collega. We hebben een systeem ontwikkeld waarin het eenvoudig én veilig is gegevens te delen zodat de samenwerking vlekkeloos verloopt.
intuitieve omgeving
intuïtieve omgeving
Een gebruiksvriendelijk platform waarbij het eenvoudig is om te navigeren en je in 1-klik bent waar je moet zijn.
De uitstraling is clean en simpel.
We automatiseren processen, aangevuld met business-specifieke configuraties zodat er een balans is in eenduidigheid en autonome flexibiliteit.
data die je helpt
data die je helpt
Alles levert data op. Data die we slim gebruiken om jouw patiënt beter te begeleiden en je werk als fysiotherapeut makkelijker te maken. We geven de juiste inzichten waardoor je altijd up-to-date bent. We begrijpen de verschillende rollen in de praktijk en geven de inzichten die jij nodig hebt om een optimaal resultaat te bereiken.

Je wil dat je praktijk futureproof is

Je wilt vrijheid van bewegen zodat je kunt doen wat je wilt. Jij wil je patiënten de aandacht geven waarmee ze groeien. Samen met Verne breng je de zorg naar het next level met een systeem dat door de moderne techniek futureproof is.

De innovatieve
features van Verne

Van administratie naar data en communicatie

De traditionele EPD-systemen zijn ontwikkeld om jouw administratie te digitaliseren. Verne gaat een stap verder. De gezondheidsgegevens van je patiënt verzamelen we op een interactieve manier. Deze gegevens gebruiken we slim om jouw administratie automatisch in te vullen. Zo hou jij meer tijd over. Tijd die je aan je patiënt en een juiste communicatie kunt besteden. Zorg is tenslotte communicatie. Lees meer over onze slimme aanpak

Ga werken met Verne en krijg meer tijd en aandacht voor je patiënt.

Het Verne EPD Platform is binnenkort beschikbaar

Koppelen in de dynamische zorg

De zorg ontwikkelt snel door. Het is belangrijk om met andere praktijken en specialisten samen te werken in de wijk en in de regio. Samenwerken is communiceren en het delen van gegevens. Verne bouwt geen gesloten systeem. De techniek waar Verne op gebouwd is, is gemaakt om makkelijk te koppelen met jouw samenwerkingspartners. Lees meer over onze moderne techniek

Intuïtief en toch heel veilig

Als het om patiëntgegevens gaat wil je zeker weten dat alles klopt. Het Verne EPD Platform is speciaal ontworpen voor de zorg en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Zo garanderen wij het veilig verwerken van (persoons)gegevens met de hoogste gevoeligheid.

Het Verne EPD Platform is ontworpen voor patiënten die hun medische gegevens aan ons toevertrouwen. Verne Health maakt gebruik van specifieke cryptografie waardoor gegevens niet op straat kunnen komen te liggen. De gegevens worden verwerkt volgens AVG-wetgeving, met inzichtelijke processen en gecheckt op fouten. Vastgesteld in ISO27001, ISO 9001, NEN7510 en ISAE 3402 en gecontroleerd door externe audits. Meer lezen over onze veilige techniek.

Nog even geduld... We bouwen nog aan jouw toekomst!