Zoek
Sluit dit zoekvak.

Data opslag in Nederland

In Europa is je dataprivacy een stuk beter geregeld dan in bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Daarom kiest Verne voor data opslag in Nederland. De regelgeving wordt op dit gebied steeds strenger en hier spelen we op in.

In Europa is je dataprivacy een stuk beter geregeld dan in bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Daarom kiest Verne voor data opslag in Nederland. De regelgeving wordt op dit gebied steeds strenger en hier spelen we op in. Verne werkt met cloud hosting via Kubernetes. Deze vooruitstrevende manier van hosting maakt het onder andere mogelijk om automatisch op te schalen bij piekbelasting.

Zo garanderen we altijd maximale performance. Dag in, dag uit.

Virtuele servers die schaalbaar en flexibel hosten.
Veilig en snel.

Omdat onze manier van hosten geen vaste fysieke hardware en servers vraagt, werken we ook met ‘Infrastructure as Code’.

De benodigde configuratie voor de hosting van jouw oplossing, slaan we op in een apart document, gekoppeld aan je applicatie. Hierdoor is je oplossing desgewenst direct te verplaatsen van ons virtuele serverpark in Amsterdam, naar de hostingdiensten van Google Cloud, AWS, of Microsoft Azure. Hiermee voldoet deze flexibele manier van hosten ook aan de architectuurvereisten voor Common Ground software.

Data worden opgeslagen op een speciaal hiervoor ingerichte Secure Simple Storage Service, kortweg een Secure S3 oplossing.

Voordeel van deze wijze van cloud opslag, is dat je vrijwel ongelimiteerde opslag en bandbreedte hebt op virtuele servers. Data wordt hier versleuteld opgeslagen zodat deze nooit zomaar kunnen worden uitgelezen.