Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Verne

Bij Verne Health geven we de toekomst van de gezondheidszorg vorm.

Ons Team: Toegewijd aan de Toekomst van Zorg

Bij Verne Health hebben we een team van visionairs samengebracht. We hebben onze missie gewijd aan het creëren van een toekomstbestendig zorgsysteem. Onze experts brengen visie op de gezondheidszorg en technologie samen. Op deze manier ontwikkelen we hoogwaardige zorgoplossingen die de patiënt centraal stellen. Ontmoet het team!

Het nieuwe EPD platform

Verne Health ontwikkelt het nieuwe EPD-platform. Verne is het eerste open source EPD in de fysiotherapie. Hiermee bouwen we een systeem waarmee jij op de toekomst bent voorbereid. Het EPD-platform is meer dan een administratiesysteem. Verne is jouw digitale assistent die interactie met je patiënt heeft en data slim gebruikt om jou te ontzorgen. Lees meer over het EPD-platform

Intuïtieve Oplossingen: Zorg in één Klik

Met Verne Health krijgen patiënten direct toegang tot (zelf)zorg. Een voorbeeld hiervan is Chatbot Verne. Een intuïtieve triagetool die 24/7 toegankelijk is en waarmee patiënten direct zelf aan de slag kunnen met hun herstel. De gegevens gebruiken we slim om de administratie van de fysiotherapeut te verlichten. Ons gebruiksvriendelijke platform maakt navigatie eenvoudig en brengt je met één klik naar waar je moet zijn. Verne Health is anders dan de logge systemen; het is modern, rustig en bovenal, ontworpen door patiënt én zorgverlener. Nieuwsgierig hoe we dit doen? Lees dan hier verder!

Veilige Techniek: Zorg met Vertrouwen

Bij Verne Health begrijpen we het belang van veiligheid in de gezondheidszorg. Ons platform biedt niet alleen een intuïtieve ervaring, maar garandeert ook de veiligheid van (patiënt)gegevens. Met geavanceerde technologieën bieden we een betrouwbare en veilige omgeving voor zowel zorgverleners als patiënten. Lees hier meer

Futureproof, Intuïtief en Zorgzaam

Hier staan we voor.

  • Futureproof omdat we streven naar toekomstbestendige oplossingen.
  • Intuïtief omdat we geloven in eenvoudige en intuïtieve zorg.
  • Zorgzaam omdat we ons inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg en altijd de patiënt op de eerste plaats zetten.

Bij Verne Health verleggen we grenzen in de gezondheidszorg. Sluit je aan bij ons op de reis naar een betere, meer geavanceerde toekomst van zorg.