Zoek
Sluit dit zoekvak.

Denny Schouten

We automatiseren het declaratieproces door een slim beheer van CSI & DCSPH codes

Wat is je rol binnen het tech team van Verne?

Mijn rol binnen het tech team van Verne is developer en devOps.

Wat zijn je ervaringen met fysiotherapie?

Geen

Waarom ben je zo enthousiast over Verne?

Technische complexe projecten word ik altijd enthousiast van. Wat Verne voor mij speciaal maakt is dat het een innoverend project is.

Kun je iets vertellen over een project waar je aan hebt gewerkt die je het meest heeft uitgedaagd op het gebied van technische complexiteit?

Voor mij is dat Newdays Connect. Newdays Connect is een koppel platform voor arbodiensten en HR-domeinen. De uitdaging zijn de verschillende manier van koppelen, denk aan het formaat, ophalen, aanbieden en transformeren van de data, terwijl je het generiek wilt houden.

Kun je een voorbeeld geven van een innovatieve functie of module die je ontwikkelt en die onze software voor fysiotherapeuten verbetert?

Declaratiemodule. We hebben geanalyseerd dat het op dit moment veel tijd kost en handmatig werk is met foutmarges. We willen het declaratieproces zo automatiseren door een slim beheer van CSI & DCSPH codes.

Door de Patiënt Journey centraal te zetten, ontwikkelen we een gebruiksvriendelijke oplossing. Lees meer over onze slimme aanpak.

Kun je iets vertellen over een project waar je bijzonder trots op bent geweest tijdens je carrière als softwareontwikkelaar en wat waren de belangrijkste lessen die je daaruit hebt geleerd?

Het meest uitdagende project is voor mij ook vaak het project waar je ‘bijzonder’ trots op bent. De belangrijkste lessen die ik heb geleerd tijdens het ontwikkelen van Newdays Connect zijn:

  • De communicatie met de klant en binnen je team
  • Initiële structuur van het project
  • Decoupling, het loskoppelen van je softwarecomponenten. Dit maakt je code meer herbruikbaar, onderhoudbaar en testbaar.

Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en technologie binnen de softwarewereld en hoe pas je deze toe in je werk voor Verne?

Voornamelijk door het lezen en bekijken van video’s en naar conferenties. Tijdens het brainstormen voor bepaalde oplossingen kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor iets wat je hebt gezien op een conferentie.