Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barry van Staaveren

Van het werken aan complexe uitdagingen gaat mijn ontwikkelaars hart sneller kloppen

Wat is je rol binnen het tech team van Verne?

In het tech team van Verne heb ik de rol van Developer en Scrum Master

Wat zijn je ervaringen met fysiotherapie?

Ik sport graag en heb vroeger een tijdje bij de fysio gelopen voor een knieblessure. Deze ervaring als een patiënt kan ik meenemen tijdens de ontwikkeling van de Verne applicatie.

Waarom ben je zo enthousiast over Verne?

Met de Verne applicatie kunnen we echt impact maken voor de fysio wereld. Ik werk graag aan innovatieve applicaties waar ik ook mijn creativiteit in kwijt kan.

Kun je iets vertellen over een project waar je aan hebt gewerkt die je het meest heeft uitgedaagd op het gebied van technische complexiteit?

Ik moet gelijk denken aan het Newdays Connect platform waar ik aan heb gewerkt. Dit is een koppel platform dat data uit HR-systemen en verzuim systemen op een slimme manier met elkaar synchroniseert.

Van het werken aan complexe uitdagingen gaat mijn ontwikkelaars hart sneller kloppen.

Hoe zie je de rol van gebruiksvriendelijkheid bij Verne en hoe pas je dit toe in de softwareontwikkeling?

De doelgroep die de Verne applicatie gaat gebruiken is van jong tot oud. Dit houdt in dat iedereen gemakkelijk overweg moet kunnen met de applicatie.

Zo houden we bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten altijd rekening met een goede responsiviteit en toegankelijkheid.

Op welke manier ben je van plan om de prestaties en schaalbaarheid van onze software te verbeteren om te blijven voldoen aan de groeiende vraag en complexiteit binnen de zorg?

De IT-wereld ontwikkelt zich snel en ik volg graag de laatste ontwikkelingen. Zo word ik bijvoorbeeld enthousiast van hosting met Kubernetes.

Daarmee kunnen we automatisch meeschalen op basis van de vraag zodat de applicatie voor iedereen snel en toegankelijk is.