Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zelfonboarding

Met de intuïtieve onboarding flow van Verne kun je direct starten. Binnen één minuut kun je je eerste patiënt al uitnodigen en binnen 5 minuten kun je aan de slag!

Het starten met nieuwe software doet pijn

Je bent enthousiast om met een nieuw systeem, zoals een patiënt app, te gaan werken omdat dit je goed kan ondersteunen. Alleen die start is zo’n drempel dat je er maar niet aan begint. Je moet veel gegevens invullen en documenten lezen om te starten. Implementeren in de praktijk is helemaal een hoop gedoe waar je eigenlijk niet op zit te wachten.

Een kind van 7 kan met Verne aan de slag

We hebben de onboarding met Mees getest. Mees is 7 jaar, kan sinds een jaar lezen. Hij heeft zichzelf onboard, patiënten uitgenodigd en dossiers aangemaakt en teruggekeken. Zo simpel kan het zijn.

Verne neemt je mee

Met de intuïtieve onboarding flow van Verne kun je direct starten. Binnen één minuut kun je je eerste patiënt al uitnodigen en binnen 5 minuten kun je aan de slag!

Je klikt op de link, vult je naam en e-mailadres in en kunt vervolgens direct je eerste patiënten uitnodigen. Het systeem neemt je verder mee in de onboarding. De omgeving is zó eenvoudig ingericht dat het voor zich spreekt. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan helpen we je met video’s op de pagina zelf en handige tools in de academy.

De juiste hulp op de plek waar je het nodig hebt

Omdat je niet wilt worstelen met je systeem zijn we begonnen met een hele gebruiksvriendelijke omgeving. Daarnaast werken we met handige hulpmiddelen op de plek waar het thuishoort. Zo geven we uitleg over een pagina als je er voor de eerste keer komt. Kun je altijd even rustig in de academy teruglezen hoe het werkt of om inspiratie op te doen om nog meer uit het systeem te halen.