Search
Close this search box.

Minder administratie

De data gebruiken we slim om je patiënt de beste zorg te geven en jou om de beste fysiotherapeut te kunnen zijn.

Minder administratie, dat zeggen ze allemaal

Alle software ontwikkelaars in de fysiotherapie beloven hetzelfde, minder administratie. Maar ondertussen heb jij nog steeds het gevoel dat je je tijd verspilt aan het invullen van de vakjes in het dossier van de patiënt. Je hebt geen idee voor wie je dat doet en de kwaliteit van zorg gaat er niet op vooruit. Als je behandelingen erop zitten wil je klaar zijn met werk en niet alsnog bezig zijn met je administratie.

Geen rompslomp meer

Je hebt nooit meer rompslomp in je werk als fysiotherapeut. Je kunt je tijd eindelijk besteden aan je patiënt en ontvangt de waardering die je verdient. Je hebt niet het gevoel dat je je administratie moet invullen, maar dat het systeem voor jou werkt in plaats van andersom. De juiste informatie staat al klaar voordat de patiënt binnenkomt zodat je direct kunt starten met je behandeling.

Een patiëntendossier dat jou helpt

Een goed dossier is belangrijk. Niet omdat het moet, maar omdat het je helpt in je werk. Verne is zo ingericht dat het de juiste informatie automatisch voor je genereert zodat jij direct aan de slag kunt met de behandeling van je patiënt.

Alles is data

We maken alleen gebruik van open velden om te communiceren. Verder levert alle informatie in het dossier data op. Deze data gebruiken we slim om je patiënt de beste zorg te geven en jou om de beste fysiotherapeut te kunnen zijn. Het dossier kost geen tijd, maar levert juist tijd op. En niet alleen tijd, maar vooral kwaliteit.

Je patiënt in beeld

Je weet al hoe het met je patiënt gaat voordat hij binnenkomt. Door data slim op te halen bij de patiënt brengen we deze al in kaart voordat je behandeling start. Zo kun je direct de juiste aanvullende vragen stellen als dit nodig is en starten met je behandeling. Dit scheelt niet alleen tijd voor de patiënt. De patiënt heeft ook het gevoel dat hij in verbinding staat en vindt het fijn dat je op de hoogte bent van zijn voortgang. Dit vertrouwen komt de behandelrelatie ten goede en dit zie je terug in de waardering.

Na de behandeling ben jij ook klaar

Als de behandeling erop zit hoef je niet meer uitgebreid een dossier in te vullen. Alle verplichte gegevens staan al automatisch in het systeem. Je kunt eventueel een werknotitie maken om jezelf een herinnering te geven of om later terug te lezen wat je afgesproken hebt.