Search
Close this search box.

Geautomatiseerde inzichten

Je wil direct de juiste gegevens in beeld hebben om optimaal kunnen werken.

Je mist de inzichten om optimaal te werken

Je wordt onzeker als je iets niet weet of het overzicht kwijt bent. Of het nu gaat om de gegevens over je patiënt, inzichten in je kwaliteit of financiële gegevens. Je wilt deze inzichten wel hebben en uiteindelijk zit je uren achter excel om de cijfers op een rijtje te krijgen.

Inzichten die je écht helpen

Je wil direct de juiste gegevens in beeld hebben om optimaal kunnen werken. Als je de patiënt voor je hebt wil je in één overzicht direct weten hoe het ervoor staat. Je wilt de kwaliteit van het team in beeld hebben zodat je verder kunt ontwikkelen.

Grip op je cijfers

Er is niets zo eng als het missen van de juiste cijfers. Je wilt grip hebben op je cijfers om de processen goed te kunnen managen. Zeker bij (middel)grote praktijken is het een must om met de juiste cijfers te werken.

Business Intelligence is niet alles

Je kunt nog zo’n goede Business Intelligence tool aan je systeem hebben gekoppeld, maar als je daar de verkeerde gegevens instopt of je stelt de verkeerde vragen of dashboards, dan heb je er niet veel aan. Wij hebben onze inzichten samengesteld met een DenkTank van fysiotherapeuten en praktijkhouders. Hierdoor brengen we voor jou automatisch de juiste inzichten in beeld.

Enkele functionaliteiten waarmee we ‘Data die je helpt’ aanpakken

Inzichten voor jou als fysio

Patiëntenlijst die je helpt

PROMs