Search
Close this search box.

Patiëntenlijst die je helpt

Jouw patiëntenlijst geeft direct inzicht in de acties die voor je klaarstaan. Zo heb je niet alleen een overzicht van je patiënten, maar ook de acties die aan je patiënt gekoppeld zijn.

Enorme patiëntenlijsten

Met de enorme aantallen patiënten die in je praktijk lopen is het soms lastig zoeken. Je moet meerdere keren klikken om bij de juiste persoon te komen. Laat staan om de juiste gegevens voor je te hebben om de handelingen uit te voeren die je van plan was. Daarnaast is het niet altijd duidelijk of je de juiste patiënt voor je hebt.

Jouw patiënten in beeld

Een patiëntenlijst is natuurlijk belangrijke informatie die goed opgeslagen moet zijn. De informatie moet kloppen en goed geordend zijn. Het is nog fijner dat deze informatie voor jou werkt in plaats van andersom. Zo hebben wij de patiënten die jij behandelt al voorgeselecteerd. Natuurlijk kun je makkelijk doorklikken naar alle patiënten binnen de praktijk. Daarnaast koppelen we ‘call to action’ momenten aan de lijst. Jouw patiëntenlijst geeft dus direct inzicht in de acties die voor je klaarstaan. Zo heb je niet alleen een overzicht van je patiënten, maar ook de acties die aan je patiënt gekoppeld zijn.

Je rol bepaalt het overzicht

Afhankelijk van je rol binnen de praktijk zetten we een ander overzicht voor je klaar. Zo wil je als fysiotherapeut bijvoorbeeld weten hoe de voortgang van je patiënt is. De secretaresse van de praktijk hoeft dit niet te weten. Zij wil vooral snel iemand kunnen bellen, een chat bericht sturen of e-mailen.

Tegeltjeswijsheid

Door middel van het handige tegeloverzicht van al je patiënten weet je direct hoe ze ervoor staan. Degene die wat aandacht nodig hebben omdat het niet zo goed hebben we bovenaan voor je klaargezet. Zo weet jij op welke patiënten je het meest moet focussen. In het tegeloverzicht geven we niet alleen de patiëntgegevens weer, maar ook een korte update over de voortgang. De patiënten tegeltjes geven je dus direct alle informatie die je nodig hebt.