Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eén waarheid

Als je praat over betrouwbaarheid van data dan praat je over de architectuur van je platform met daarnaast een goed vormgegeven datahuis

Je twijfelt over de waarheid van je data

Als professional heb je een onderbuikgevoel over je resultaten. Of dat nou resultaten van je behandelingen zijn, je omzet of kwaliteitsindicatoren. Je moet op je datagegevens kunnen vertrouwen. Als deze gegevens niet kloppen kom je in de problemen. Het leidt tot verlies van kwaliteit en in sommige gevallen zelfs tot een lager contract bij de zorgverzekeraar.

Eén waarheid

Waar je ook kijkt binnen het systeem, overal staan dezelfde gegevens. Door goede koppelingen met systemen zoals kwaliteitsregisters, Vecozo en de meest gebruikte boekhoudpakketten gaat er geen data verloren.

Data architectuur dat staat als een huis

Als je praat over betrouwbaarheid van data dan praat je over de architectuur van je platform met daarnaast een goed vormgegeven datahuis. Hierin heeft Verne een betrouwbaar systeem gebouwd. Dit heet het Common Ground principe. Verne werkt hierin met modules die allemaal een eigen datahuisje hebben. Deze modules communiceren met het centrale datahuis. Op deze manier is er altijd sprake van één waarheid. Op dezelfde manier koppelen we met externe systemen.

Enkele functionaliteiten waarmee we ‘Data die je helpt’ aanpakken

Inzichten voor jou als fysio

Patiëntenlijst die je helpt

PROMs