Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mobiele versie

We maken geen onderscheid in de functionaliteiten die in de mobiele versie goed te gebruiken zijn. Alleen de interface past zich aan je device aan.

Klaar met klooien op je mobiel

Je bent het gepiel op je mobiel wel zat. Het EPD-systeem werkt net niet lekker. De functionaliteiten werken niet goed en het beeld past zich niet goed aan je kleine mobieltje aan. Niet handig, want jij wilt flexibel zijn. Je werkt op het sportveld of komt bij mensen thuis op bezoek. Je baalt ervan dat je op dat moment niet goed bij je informatie kunt terwijl je dat nodig hebt. Als je thuiskomt, moet je alsnog de administratie op je computer invoeren.

Op iedere device een soepele werking

Het maakt niet uit op welk device je zit. Of je nou op de computer wilt werken, op je iPad of op je mobiele telefoon, Verne werkt op iedere device hetzelfde. De schermen passen zich aan op je device zodat het net zo gebruiksvriendelijk werkt en het beeld duidelijk is. Op deze manier ben jij flexibel om te gaan en staan waar je wilt. Daarnaast heb je als fysiotherapeut en praktijk de vrije keuze in de hardware die je aanschaft. Zo kun je je software ondersteuning makkelijk aanpassen aan jouw werkzaamheden.

De designer ontwikkelt op maat

Onze designer ontwikkelt de schermen voor Verne voor iedere toepassing. Sommige dingen moet je op een mobiele telefoon net even anders weergeven. Denk bijvoorbeeld aan grafieken, teksten of afbeeldingen. De designer van Verne is zich hier bewust van. Daarom ontwikkelen we de toepassingen voor verschillende devices. Op die manier weten we zeker dat we de juiste weergave hebben, ongeacht het device dat je gebruikt.

Alle functionaliteiten werken op mobiel

We maken geen onderscheid in de functionaliteiten die in de mobiele versie goed te gebruiken zijn. Alleen de interface past zich aan je device aan. Alle informatie en functionaliteiten zijn voor je beschikbaar. Verne herkent op welk device je aan het werk bent en past zich automatisch aan. Je hoeft hier zelf dus niks voor te doen.