Search
Close this search box.

Leefstijl advies

Veel mensen komen voor het eerst naar de praktijk als ze een klacht hebben. Dit is een mooi moment om aan te grijpen om direct aan de gezondheid te werken.

De zorg veranderd van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag. Je wilt hier graag aan werken met je patiënt (of klant), maar je kunt hem moeilijk betrekken hierbij. Je moet aparte programma’s draaien of met verschillende systemen werken. Je wilt na jouw zorgtraject je patiënt helpen om zijn gezondheid verder te verbeteren, maar als het traject is afgelopen is hij de deur uit en uit beeld.

Persoonlijk leefstijl advies

Soms is iemand patiënt en heeft zorg nodig en soms is hij burger en heeft hij coaching nodig om te werken aan zijn gezondheid. De begeleiding is een continu proces die je op afstand kunt monitoren. Je voorziet hem automatisch van leefstijladvies. Als er een specifieke behoefte is wordt deze doorgestuurd omdat Verne de eigenschappen herkent.

Automatisch werken aan de gezondheid

Verne herkent eigenschappen bij je patiënt waar geautomatiseerd adviezen door worden verstuurd. Dit kunnen persoonseigenschappen zijn of eigenschappen van de ziekte of aandoening. Zo kunnen we alle bijvoorbeeld alle 70-plussers uit jouw praktijk de Val Risico Test laten invullen. Maar we kunnen ook een beweegprogramma of fitnessles aanbieden aan mensen die binnen een bepaald postcodegebied wonen.

Van klacht naar nazorg naar gezondheid

Veel mensen komen voor het eerst naar de praktijk als ze een klacht hebben. Dit is een mooi moment om aan te grijpen om direct aan de gezondheid te werken. Vaak heeft gezondheid invloed op het herstel of het voorkomen van een recidief. Daarom koppelen we automatisch nazorg aan een traject. Hierdoor blijft de patiënt beter betrokken bij het voorkomen van recidief. Daarnaast kan van hieruit eenvoudig over worden gegaan naar leefstijl programma’s om de gezondheid verder te verbeteren.

Jouw klanten activeren met de Verne App

Je hebt een specifieke doelgroep en je hebt een specifieke praktijk. Dit is de reden dat je met Verne op maat gemaakte leefstijl adviezen kunt sturen naar jouw klantenbestand. Zo kun je inhoudelijke programma’s versturen, maar ook specifieke acties die voor jou gelden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe fitnessgroep die gaat starten. Met de Verne App kun in één keer je doelgroep bereiken.