Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Intacke Cockpit: in één oogopslag alle informatie over je patiënt

Door slimme automatisering zorgen we ervoor dat je werk uit handen wordt genomen. Zo hoef je er niet meer aan te denken welke vragenlijsten je moet versturen of welke diagnose codes je moet gebruiken.

Als fysiotherapeut wil je in één oogopslag alle relevante informatie over je patiënt kunnen zien. Daarom hebben we het ‘Intake Cockpit’ ontwikkeld. Dit is een innovatieve tool die geïnspireerd is op de cockpit van een piloot.

Net als een piloot in één oogopslag alle essentiele gegevens voor een veilige vlucht kan zien, kun jij als fysio met de Intake Cockpit snel en overzichtelijk alle belangrijke patiëntinformatie raadplegen.

Waarom de Intake Cockpit?

Tijd is enorm belangrijk in de fysiotherapie. Elke minuut telt, zowel voor jou als therapeut als voor je patiënt. Met schema’s van 25 of 30 minuten wil je dat iedere minuut aan de zorg besteedt kan worden. Het snel en toegankelijk kunnen beschikken over een overzichtelijk dossier maakt het verschil tussen een patiënt die tijd en aandacht ervaart of een gehaaste behandeling krijgt. De Intake Cockpit biedt de oplossing door alle essentiele informatie op één scherm weer te geven.

Hoe werkt de Intake Cockpit voor jou als fysiotherapeut?

De Intake Cockpit van Verne Health is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Dit zijn enkele kenmerken die deze tool zo effectief maken:

1. Overzichtelijke layout

De cockpit is zo ontworpen dat alle belangrijke gegevens zoals persoonsgegevens, medische geschiedenis, huidige klachten en vragenlijsten direct zichtbaar zijn. Dit minimaliseert de tijd die nodig is om door verschillende onderdelen van het dossier te moeten klikken.

2. Realtime informatie

De Intake Cockpit wordt constant bijgewerkt met de meest recente gegevens en is daarmee altijd up-to-date. Dit betekent dat je als fysiotherapeut altijd toegang hebt tot de meest actuele informatie, wat essentieel is voor het nemen van de juiste beslissingen.

3. Personaliseerbare weergave

Afhankelijk van de soort klacht wordt de Intake Cockpit aangepast. Op deze manier heb je altijd alleen de relevante gegevens bijdehand en wordt je niet afgeleid door velden of gegevens die er niet toe doen.

4. Handige tools

Naast de patiëntinformatie helpen we je in de Intake Cockpit door het proces van de eerste fysio afspraak heen. We hebben handige hulpmiddelen en diverse tools geïntegreerd zodat de eerste afspraak met je patiënt soepel verloopt.

5. Automatisering

Door slimme automatisering zorgen we ervoor dat je werk uit handen wordt genomen. Zo hoef je er niet meer aan te denken welke vragenlijsten je moet versturen of welke diagnose codes je moet gebruiken. Dit hebben we allemaal geautomatiseerd zodat jij je kunt focussen op het zorgproces.

De voordelen van de Intake Cockpit

De implementatie van de Intake Cockpit in je fysiotherapiepraktijk brengt grote voordelen met zich mee:

Tijdsbesparing

Met alle benodigde informatie binnen handbereik kun je als fysiotherapeut meer tijd besteden aan de daadwerkelijke behandeling van je patiënt.

Betere kwaliteit van zorg

Doordat je als fysiotherapeut altijd beschikt over de meest recente en relevante informatie, kan de kwaliteit van je zorg aanzienlijk verbeteren.

Verbeterde Patiënttevredenheid

Patiënten waarderen het dat je als fysiotherapeut goed geinformeerd bent en snel kan inspelen op hun behoeften. Dit leidt tot een hogere tevredenheid en betere behandelresultaten.

Efficiëntie in de praktijk

Door je workflow te optimaliseren kunnen meer patiënten geholpen worden zonder in te leveren op kwaliteit en kun je meer tijd besteden aan patiënten.

Conclusie

De Intake Cockpit van Verne Health is een mooie ontwikkeling in de fysiotherapie. Het biedt een efficiënte en effectieve manier om patiëntinformatie te beheren en gebruiken. Net zoals een piloot vertrouwt op zijn cockpit om veilig te kunnen vliegen, kun je als fysiotherapeut nu vertrouwen op de Intake Cockpit. Zo kun je de best mogelijke zorg bieden aan je patiënten. Deze innovatie is een waardevolle toevoeging aan elke moderne fysiotherapiepraktijk. Met deze ontwikkeling kun je de patiëntenzorg naar een hoger niveau tillen!

Ook interessant