Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Met 1 klik een vervolgafspraak inplannen

Je kent het wel… Je patiënt zit nog bij je in de behandelkamer, terwijl de volgende patiënt al in de wachtkamer zit. Je hebt vaak maar een paar minuten om je behandeling af te ronden. Juist in deze tijd moet er van alles gebeuren, zoals het plannen van een vervolgafspraak. Dit kan flink wat tijd kosten, terwijl je je liever focust op de zorg en niet op administratieve taken. Gelukkig zijn er slimme oplossingen die dit proces veel sneller en eenvoudiger maken.

Gelukkig maken slimme, innovatieve oplossingen binnen het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) het nu mogelijk om deze tijdswinst te realiseren. Eén van de handige innovaties is het met één klik direct inplannen van een vervolgafspraak aan het einde van je behandelafspraak.

Met slechts één klik kom je direct in het juiste afspraakscherm van je EPD. Dit betekent dat je niet meer tussen verschillende schermen hoeft te klikken of door een volle agenda hoeft te navigeren. Je plant de afspraak eenvoudig ter plekke in, precies op het moment dat het jou én de patiënt het beste uitkomt. Snel, efficiënt en patiëngericht!

Hier zijn nog enkele ideeën waarop het EPD je kan helpen tijd te besparen:

Automatische planner voor patiënten

Patiënten kunnen eenvoudig zelf afspraken maken via de eigen PatiëntOmgeving. Dit scheelt jou veel administratief werk.

Afspraak suggesties op basis van voorkeuren

Het systeem stelt automatisch de beste beschikbare tijdstippen voor. Hierdoor ben je geen kostbare tijd kwijt aan het zoeken naar een geschikt moment.

Direct bij de juiste therapeut

Dankzij een intelligent systeem worden patiënten direct gematcht aan de therapeut die het beste past bij hun specifieke behandelwensen en jouw specialisaties.

Afspraakplanner op je website

Door de afspraakplanner direct te integreren op de website van jouw praktijk, maak je het voor patiënten nog makkelijker om zelf afspraken in te plannen.

Automatische bevestigingen en herinneringen

Met automatische bevestigingen en herinneringen voorkom je no-shows en bespaar je tijd op administratieve follow-ups.

Integratie met PatiëntOmgeving

Patiënten krijgen met een mobiele PatiëntOmgeving meer inzicht over hun afspraken en kunnen makkelijker doorplannen.

Door technologie en innovatie slim in te zetten binnen je EPD bespaar je kostbare tijd. Je creëert een soepelere ervaring voor jou als fysiotherapeut en je patiënten.

Ook interessant