Zoek
Sluit dit zoekvak.

Intuïtief gebruik van Verne door aandacht aan digital design

De kracht van verbinding is even belangrijk als de kracht van innovatie. Verne Health levert maximale inspanningen om een intuïtieve interface te ontwikkelen en geeft de belofte om de brug tussen patiënten en fysiotherapeuten te versterken.

Een digitale oplossing in de zorg gaat over de interactie tussen patiënten en therapeuten. Wij hebben hierin een nieuwe visie ontwikkeld waarin de gebruikerservaring naar een heel ander niveau gaat. Om de verbinding tussen je patiënt en jou als therapeut te versterken is het belangrijk dat er een intuïtieve interface is. Ons ontwerp is ontwikkeld door onze designer Tom Arends.

Tom is een digital designer en ontwerpt de UX en UI van Verne. UX staat voor User Experience en UI staat voor User Interface. De interface is de brug tussen de gebruiker en digitale producten. Een goede interactie tussen UX en UI zorgt voor een optimale gebruikerservaring.

Het verband tussen intuïtief ontwerp en betere communicatie

Wij zien een intuïtieve interface als een brug tussen je patiënt en jou als therapeut. Door complexe medische informatie op een begrijpelijke manier te presenteren, maakt ons ontwerp effectieve communicatie tussen jullie beiden makkelijker. Dit draagt bij aan een meer gezamenlijke en gepersonaliseerde benadering van fysiotherapie.

Gebruikersgemak als basis

We begrijpen dat gebruikersgerichtheid meer is dan alleen een mooi design. Het is de sleutel tot het wegnemen van drempels. Een voorbeeld hiervan is een duidelijk dashboardlay-out en eenvoudige communicatie tools die de interactie vereenvoudigen. We hanteren het 1-klik-principe; je moet met 1 klik in het juiste scherm kunnen komen om een handeling uit te voeren. Lees meer over onze slimme aanpak

Voordelen voor zowel jouw patiënt als jou als fysiotherapeut

Een groot voordeel is dat de therapietrouw van de patiënt verbetert. Er is een nauwkeurige monitoring van de voortgang en de mogelijkheid voor jou als fysio om snel en effectief te reageren op de behoeften van je patiënten. Door slimme ‘experience’ voldoe je automatisch aan je administratie.

Toekomstgericht

Dit is nog maar het begin. Er zijn veel mogelijkheden voor uitbreiding te bedenken als de interactie en communicatie eenmaal op gang is. Denk aan integratie van nieuwe technologie, zoals automatiseringen of AI. Daarnaast is ons systeem lerend, dus de personalisatiemogelijkheden nemen toe in de loop van de tijd.

Conclusie

De kracht van verbinding is even belangrijk als de kracht van innovatie. Verne Health levert maximale inspanningen om een intuïtieve interface te ontwikkelen en geeft de belofte om de brug tussen patiënten en fysiotherapeuten te versterken. Hierdoor wordt fysiotherapie een integraal onderdeel van de gezondheid van de patiënt of burger.

Ook interessant