Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chatbot Verne als digitale assistent van jou als fysiotherapeut

Chatbot Verne is jouw digitale assistent die je een nieuwe dimensie geeft aan de zorg die je levert

Iedere fysiotherapeut is het vak in gegaan om mensen te helpen te herstellen van hun klachten en op die manier waarde toe te voegen aan hun leven. Het contact tussen je patiënt en jou als fysiotherapeut zijn essentieel. Hoe zou het eruit zien als dit contact nog sterker wordt om de patiëntbetrokkenheid te vergroten en om de zorgervaring verder te verbeteren?

Chatbot Verne kan hierin jouw digitale assistent zijn. Met onze chatbot kun je een nieuwe dimensie toevoegen aan de zorg die je levert. De patiëntbetrokkenheid staat hierin centraal. We begrijpen dat je streeft naar het leveren van de best mogelijke zorg en daarom hebben we Chatbot Verne ontworpen om je te ondersteunen in deze kwaliteit.

Aan de hand van een aantal functionaliteiten leggen we graag even uit hoe het werkt:

24/7 toegankelijkheid voor je patiënt

Je drukke schema laat geen ruimte voor beperkingen. De chatbot staat altijd klaar om je patiënten te helpen, zelfs als de praktijk gesloten is of jij van je weekend aan het genieten bent. Hij biedt continue ondersteuning. Lees meer over digitale toegankelijkheid

Overal toepasbaar

Of het nu in de praktijk, op de sportschool, of thuis is, de Chatbot kan naadloos worden geïntegreerd. Hierdoor hebben je patiënten altijd toegang tot waardevolle informatie en ondersteuning.

Evidence based algoritmes

Wij begrijpen dat je alleen het beste voor je patiënten wilt. Onze triagetool is gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, waardoor je patiënten nauwkeurige begeleiding krijgen naar de juiste zorg en informatie. Lees hier hoe we dit doen

Ben je klaar om de weg naar de toekomst van fysiotherapie te bewandelen? Laten we samen verder ontwikkelen en ontdekken hoe de Chatbot jou de ondersteuning kan bieden zodat je tot een optimaal zorgtraject komt en de betrokkenheid van je patiënten verbetert.

Ook interessant