Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verne werkt op elk apparaat en elke webbrowser

Fysiotherapie bevindt zich tegenwoordig niet meer alleen maar in de behandelkamer. De dynamiek is de afgelopen jaren toegenomen en je wilt flexibel zijn.

Verne is flexibel en toegankelijk doordat het werkt op elk apparaat en in elke webbrowser. We begrijpen de dynamische wereld van de fysiotherapeut anno 2024. De ene fysiotherapeut werkt vanuit de behandelkamer, de ander staat op het sportveld en soms wil je thuis nog even wat nakijken.

Dit doe je bij voorkeur op het apparaat die je zelf prettig vindt en zo makkelijk mogelijk. Je hoeft niet meer te wisselen van apparaat en of ingewikkelde apps te downloaden om je patiëntendossiers te bekijken of een blik te werpen op je agenda.

Werk vanaf waar dan ook

Fysiotherapie bevindt zich tegenwoordig niet meer alleen maar in de behandelkamer. De dynamiek is de afgelopen jaren toegenomen en je wilt flexibel zijn. Of je nu in de behandelkamer bent, een aan-huis-patiënt hebt of onderweg bent, je kunt altijd de informatie krijgen die je nodig hebt.

Toegankelijk op elk apparaat

Verne is beschikbaar vanaf een desktop, laptop, chromebook, tablet of mobiele telefoon. Alle gegevens die in Verne staan worden realtime verwerkt en daarmee heb je altijd de up-to-date inzichten voorhanden.

Ook op mobiel lekker kunnen werken

Je smartphone is tegenwoordig je mobiele kantoor met functies als agenda, communicatiemiddelen en andere functies. Je wilt natuurlijk dat je EPD ook gewoon lekker werkt op je mobiel. Daarom werkt Verne net zo goed op je mobiel als op een computer.

Compatibiliteit met elke webbrowser

Verne werkt in elke webbrowser. Dit biedt enorme voordelen in het gebruiksgemak. Als fysiotherapeut ben je niet gebonden aan specifieke software, platformen of webbrowsers. Je kiezen welke browser je het prettigst vindt. Denk bijvoorbeeld aan Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge. Deze browseronafhankelijkheid zorgt voor een makkelijk ervaring, ongeacht de voorkeuren of technische beperkingen van jou als gebruiker.

Geen installatie vereist

Omdat Verne via webbrowsers toegankelijk is, hoef je als gebruiker geen software te installeren op je apparaat. Dit vermindert de technische eisen en maakt het proces om nieuwe gebruikers snel aan boord te krijgen makkelijker. Het enige wat nodig is, is toegang tot internet en een up-to-date webbrowser, wat het proces makkelijker maakt en versnelt. Je kunt de applicatie wel makkelijk als icoontje op je telefoon zetten.

Voordelen voor de gezondheidszorg

Verbeterde samenwerking

De mogelijkheid om overal en altijd toegang te krijgen tot patiëntpatiëntdossier bevordert de samenwerking tussen jou en je patiënt. Daarnaast kun je makkelijker overleggen met een collega. Je kunt real-time informatie bekijken en delen, ongeacht je locatie. Dit leidt tot snellere besluitvorming en betere zorgervaring.

Toegenomen efficiëntie

De flexibiliteit van het Verne EPD vermindert de tijd die je als fysiotherapeut besteedt aan administratieve taken en het invoeren van gegevens. Dankzij de gebruiksvriendelijke interfaces en de mogelijkheid om op verschillende apparaten te werken, kun je je als fysiotherapeut meer richten op directe patiëntenzorg. Dit verhoogt de productiviteit en verbetert de patiënttevredenheid.

Kostenbesparing

Als praktijk kun je aanzienlijke kosten besparen met Verne. Je hebt geen dure hardware- of installatiekosten, en de ondersteuning wordt door Verne gedaan. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing, vooral voor praktijken met beperkte budgetten.

Veilige gegevensopslag

De veiligheid gaat niet ten koste van de flexibiliteit. Verne heeft goede beveiligingsmaatregelen om patiëntgegevens te beschermen en voldoet aan alle eisen. Geavanceerde encryptie, regelmatige beveiligingsupdates en naleving van wettelijke voorschriften, zoals de AVG, zorgen ervoor dat patiëntgegevens veilig zijn. Bovendien zorgt de cloud-opslagoplossing voor preventie van het verlies van data.

Toekomst van het EPD

De toekomst is veelbelovend. Met de voortdurende vooruitgang in technologie zal ons systeem nog gebruiksvriendelijker, veiliger en efficiënter worden. Innovaties als kunstmatige intelligentie en machine learning kunnen geïntegreerd worden om fysiotherapeuten te ondersteunen bij diagnose en behandeling, wat leidt tot gepersonaliseerde en voorspellende gezondheidszorg.

Daarnaast kunnen patiënten in de toekomst meer betrokken worden bij hun eigen zorg via onze patiëntomgeving die geïntegreerd is in het EPD. Deze omgeving stelt je patiënt in staat om zijn eigen medische gegevens te bekijken, afspraken te maken en te communiceren met jou als fysiotherapeut. Dit leidt tot een betere patiëntbetrokkenheid en tevredenheid.