Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature:
Implementatiecoach

Wat je op verjaardagen vertelt:

Ik werk als implementatiecoach bij één van de meest innovatieve bedrijven in de zorg waar ik fysiopraktijken help met een soepele onboarding naar ons Verne Platform.

Hoe je dag eruit ziet:

Je komt aan bij de fysiopraktijk. Je hebt een leuke traktatie mee voor de medewerkers om de kick off van de onboarding samen te vieren. Iedereen heeft zin om met Verne te gaan werken. Je legt uit hoe de onboarding eruit ziet. Met de locatiemanager ga je vervolgens direct aan de slag om de praktijk op de juiste manier in te stellen. De medewerkers zijn inmiddels lekker aan de slag met de digitale onboarding. Dit heeft verder geen uitleg nodig. Met de back office medewerker gooi je de eerste declaratie de deur uit, zodat de bedrijfsvoering lekker kan doorlopen. Aan het einde van de dag ga je voldaan naar huis. Weer een fysiopraktijk met meer werkplezier!

Locatie

Kantoor Europalaan 40, Utrecht

tijd

32-40 uur per week

ster

Ervaring in implementeren of projectmanagement

Over Verne​

Bij Verne Health zetten we ons in voor het vereenvoudigen en verbeteren van zorgprocessen met ons innovatieve Verne EPD Platform. Ons platform helpt fysiotherapiepraktijken efficiënter te werken, patiëntgegevens te beheren en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Om onze klanten succesvol te ondersteunen bij de implementatie van ons platform, zijn wij op zoek naar een enthousiaste implementatiecoach.

Wat je écht doet:

vraagteken

Wij vragen:

vinkje aanbod

Wij bieden:

Is dit waar je altijd al van gedroomd hebt?
Vul dit dan even snel in!